Gratis verzending boven 40 euro
Free shipping above 40 euro in The Netherlands

Ingrediënten

  • Actieve kool

    Actieve kool

    Wat is Actieve Kool? Actieve Kool, ook wel Activated charcoal of Activated Carbon genoemd. Grote kans dat je actieve kool…

    Lees meer
  • Rozemarijn olie

    Rozemarijn olie

    Rozemarijn olie Rozemarijn olie kent haar oorsprong uit de rozemarijnplant. Deze plant komt oorsprong voor uit het rotsachtige gebieden aan…

    Lees meer
  • Kamille

    Kamille

    Kamille Kamille, op cosmetica verpakking kun je het herkennen als ingrediënt aan de INCI naam: chamomilla recutinica. De plant komt…

    Lees meer
  • Avocado-olie

    Avocado-olie

    Avocado-olie Oorsprong Avocado-olie komt oorspronkelijk uit Latijns-Amerika. Hier worden avocado’s zelfs al meer dan 10.000 jaar als een ingrediënt gebruikt.…

    Lees meer
  • lavendel

    Lavendel

    Lavendel Lavendel – of lavandula angustifolia oil volgens de INCI naamgeving- ontleent zijn  naam aan het Latijnse ‘lavare’ dat wassen…

    Lees meer
  • Bierbostel

    Bierbostel

    Bierbostel Bierbostel of draf genoemd zijn granen die overblijven na het bier brouwproces. Omdat het zeer eiwitrijk is, gebruiken wij het als…

    Lees meer
  • Appel in Nature Bar

    Appel

    Circulair ingrediënt: Appel De appel of volgende in INCI naamgeving Pyrus malus is er in vele smaken, van aangenaam zoet…

    Lees meer
  • glycerine

    Glycerine

    Glycerine De kans is groot dat je wel eens van dit wonderingrediënt hebt gehoord. Zo niet, dan is de kans…

    Lees meer
  • Zonnebloemolie Nature Bar

    Zonnebloemolie

    Biologische zonnebloemolie Zonnebloemolie of volgens de INCI naam Helianthus Annuus genoemd. De zonnebloem (Helianthus) is een mega oud gewas en…

    Lees meer
  • Kokosolie

    Kokosolie

    Kokosolie Kokosolie, ook wel kokosvet of volgens de INCI naam Sodium Cocoate genoemd, is een plantaardige olie die wordt verkregen door…

    Lees meer